januari - februari
unum restaurant
tijdens de huidige lockdown is onze keuken exclusief geopend voor hotelgasten.
Kom lekker slapen, eten en drinken op onze ruime kamers. Boek ons boutique hotel.
Nordic Kitchen
In Finland - het thuisland van Chef Lindqvist - lopen de seizoenen flink uiteen. Da's echt Scandinavië. Voor- en Najaar zijn kort, de zomers lekker warm en de winters goed koud. De zogenaamde "Nordic Kitchen" golft mee op deze seizoenen. Koken wat er voorhanden is. Kraakvers. Puur. Verfijnd. Smaakvol. Dat doen we hier in unum restaurant bij Villa BlauwHemel ook. Op het ritme van de jaargetijden in Nederland.
In de veelvuldig wisselende gerechten gebruiken we ingrediënten uit onze eigen tuinen. En we selecteren in aanvulling hierop bij voorkeur wat er in het moment groeit, bloeit, graast en zwemt.
Voor de winter maken we volop zomerfruit en -groenten in. We bereiden vis van Schmidt Zeevis in Rotterdam. Ons vlees komt o.a. van Chateaubriand. Vegan en vegetarisch koken we uiteraard
ook.
Door te werken met verrassingsmenu's kunnen we u dagelijks het beste laten proeven. Van wat er is, wie we zijn en waar we voor staan: Nordic Kitchen in Diever.
unum restaurant
DINER dagelijks (zodra we weer open mogen)
aanvang 18:00-21:00
Verrassingsmenu's in 3, 4, 5 of 6 gangen & Sharing-Dinner 4-gangen menu.
Elke laatste zaterdag van de maand: unum Fijnproevers-avond, een unieke beleving
LUNCH vrijdag, zaterdag en zondag (zodra we weer open mogen)
aanvang 12:00-15:00
Dagelijks wisselende soepen, verfijnde gerechten en de Lunch BlauwHemel: proeverij van de Chef, vooraf gegaan door een soep én met toe huisgemaakt zoet.
lekker eten & DRINKEN
met de menu's en wijnarrangementen van Chef Lindqvist in unum restaurant
elke dag - diner
verrassingsmenu
geef aan wat u niet eet en de Chef & team gaan aan de slag
3-gangen: 38 €
4-gangen: 43 €
5-gangen: 49 €
6-gangen: 53 €
elke dag - diner
sharing menu
vanaf 2 personen
wekelijks wisselend menu
4-gangen: 44 €
p.p.
de 3e gang betreft een selectie kazen van de trolley
elke zondag middag
ik-wil-alles-met-je-delen
kies aan je tafel uit schalen vol lekkere voorgerechten. Geniet van het hoofdgerecht met o.a. huisgemaakte gehaktballetjes en de blauw-geveerde Veldhoeve kip. Laat je verrassen door een
heerlijk fris dessert.
3-gangen, geserveerd per tafel - voor alle tafels.
3-gangen: 29 €
elke laatste zaterdag v/d maand
unum Fijnproevers-avond
geen brasserie
uitgebreid genieten van unieke smaken en bereidingswijzen
thema: klik hier
4-gangen: 53 €
5-gangen: 60 €