lente

maart - april - mei

 

unum restaurant

tijdens de huidige lockdown is onze keuken exclusief geopend voor hotelgasten.

Kom lekker slapen, eten en drinken op onze ruime kamers. Boek ons boutique hotel.


Nordic Kitchen

 

In Finland - het thuisland van Chef Lindqvist - lopen de seizoenen flink uiteen. Da's echt Scandinavië. Voor- en Najaar zijn kort, de zomers lekker warm en de winters goed koud. De zogenaamde "Nordic Kitchen" golft mee op deze seizoenen. Koken wat er voorhanden is. Kraakvers. Puur. Verfijnd. Smaakvol. Dat doen we hier in unum restaurant bij Villa BlauwHemel ook. Op het ritme van de jaargetijden in Nederland.


In de veelvuldig wisselende gerechten gebruiken we ingrediënten uit onze eigen tuinen. En we selecteren in aanvulling hierop bij voorkeur wat er in het moment groeit, bloeit, graast en zwemt. Voor de winter maken we volop zomerfruit en -groenten in. We bereiden vis van Schmidt Zeevis in Rotterdam. Ons vlees komt o.a. van Chateaubriand. Vegan en vegetarisch koken we uiteraard ook. 

Door te werken met het veelvuldig wisselend Chef´s Menu kunnen we u dagelijks het beste laten proeven. Van wat er is, van wie we zijn en waar we voor staan: Nordic Kitchen in Diever.  Op misschien wel de mooiste plek van Drenthe. 


 

unum restaurant

 

DINER dagelijks (zodra we weer open mogen)
aanvang 18:00-21:00 

Chef´s menu  in 3, 4, 5 of 6 gangen.
Elke laatste zaterdag van de maand: unum Fijnproevers-avond, een unieke beleving

 

LUNCH vrijdag, zaterdag en zondag (zodra we weer open mogen)
aanvang 12:00-15:00

Voor de middag serveren we de Lunch BlauwHemel: proeverij van de Chef, vooraf gegaan door een soep én met toe  koffie & huisgemaakt zoet. 

 

lekker eten & drinken

met het Chef's menu & de wijnarrangementen van Chef Lindqvist in unum restaurant


elke dag - diner


Chef's Menu


geef aan wat u niet eet en de Chef & team gaan aan de slag

3-gangen: 38 

4-gangen: 43  

5-gangen: 49 

6-gangen: 53 € 

 

 


elke zondag middag


ik-wil-alles-met-je-delen


kies  aan je tafel uit schalen vol lekkere voorgerechten. Geniet van het hoofdgerecht met o.a. huisgemaakte gehaktballetjes en de blauw-geveerde Veldhoeve kip. Laat je verrassen door een heerlijk fris dessert. 

3-gangen, geserveerd per tafel - voor alle tafels.
 

3-gangen: 29


elke laatste zaterdag v/d maand


unum Fijnproevers-avond


geen Chef's Menu


uitgebreid genieten van unieke smaken en bereidingswijzen

thema: klik hier

 

4-gangen: 53 

5-gangen: 60 €





Villa BlauwHemel B.V. 
Hezenes 6
7981 LC Diever

 

0521-85 80 63 | 06 28 80 60 92

reserveringen@villablauwhemel.nl