Villa BlauwHemel
brasserie | unum restaurant

 

tegenover Shakespearetheater Diever,  in Nationaal Park het Drents-Friese Wold


horecagelegenheid Diever

Gelegen in het Nationaal Park het Drents-Friese Wold bevind zich Villa BlauwHemel. Een horecagelegenheid in Diever waar je aan kunt schuiven voor een hapje en een drankje terwijl je geniet van het mooie uitzicht. Na een wandeling door het prachtige park kun je bij ons neerploffen en je laten verwennen door alles wat Villa BlauwHemel te bieden heeft.

gezellig tafelen bij Villa BlauwHemel

Villa BlauwHemel is gevestigd tegenover het Shakespearetheater Diever. Wij verwelkomen je graag in ons restaurant of op ons buitenterras om lekker te komen tafelen. Kom heerlijk genieten van de Nordic Kitchen; onze Chef Lindqvist bereidt de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten van het seizoen. We serveren onder andere huisgemaakte taarten, soepen, marinades en likeur; en dat proef je! Naast dat je smaakvol kunt eten in ons restaurant kun je ook een vergaderruimte huren en vanaf December kun je zelfs overnachten in Villa BlauwHemel.

specials & fijnproeversavonden

Wij organiseren diverse fijnproeversavonden en specials voor een leuke avond uit waarin je met vrienden en/of familie kunt komen proeven van de diverse gerechten van Villa BlauwHemel. Voor een overzicht van onze agenda kun je hier kijken. Wil je liever onze gerechten thuis op de bank nuttigen? Dan kun je van woensdag tot zondag van 17:00 - 19:00 uur gebruik maken van onze afhaalservice Traiteur BlauwHemel.

locatie voor bijzondere bijeenkomsten

Villa BlauwHemel leent zich vanwege zijn mooie ligging uitstekend als locatie voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en andere bijzondere gebeurtenissen. Hierin ontzorgen wij jou graag en voorzien wij jou en jouw gasten van een hapje en een drankje. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

contact met Villa BlauwHemel

Wil je een tafel reserveren of onze vergaderruimte huren? Dan kun je hier klikken. Voor vragen of meer informatie kun je ons te allen tijde een e-mail sturen. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via: 0521-858063.

unieke locatie


Villa BlauwHemel 
Hezenes 6
7981 LC Diever

 

0521-85 80 63 | 06 28 80 60 92

reserveringen@villablauwhemel.nl