zomer 2020

juni - juli - augustus 


Nordic Kitchen

 

In Finland - het thuisland van Chef Lindqvist - lopen de seizoenen flink uiteen. Da's echt Scandinavië. Voor- en Najaar zijn kort, de zomers lekker warm en de winters goed koud. De zogenaamde "Nordic Kitchen" golft mee op deze seizoenen. Koken wat er voorhanden is. Kraakvers. Puur. Verfijnd. Smaakvol. Dat doen we hier bij Villa BlauwHemel ook. Op het ritme van de jaargetijden in Nederland.


In de veelvuldig wisselende gerechten gebruiken we ingrediënten uit onze eigen tuinen. En we selecteren in aanvulling hierop bij voorkeur wat er in het moment groeit, bloeit, graast en zwemt. Voor de winter maken we volop zomerfruit en -groenten in. We bereiden vis van Schmidt Zeevis in Rotterdam. Ons vlees komt o.a. van Chateaubriand. Vegan en vegetarisch koken we uiteraard ook. 

Door te werken met verrassingsmenu's kunnen we u dagelijks het beste laten proeven. Van wat er is, wie we zijn en waar we voor staan: Nordic Kitchen in Diever.  


 

DINER 18:00-21:00 | zondagavond: 17:00-21:00

Verrassingsmenu's  in 3, 4 of 5 gangen & Sharing-Dinner menu.
Elke laatste zaterdag van de maand: unum restaurant Fijnproevers-avond. 

 

LUNCH 12:00-15:00
Diverse warm geroosterde en huisgemaakte broden, dagelijks wisselende soepen en rijke salades met bijv. vlees, vis of vegetarisch.
Lunch BlauwHemel: proeverij bestaande uit diverse gerechten, vooraf gegaan door een soep mét huisgemaakt zoet toe. 

 


woensdag tot en met zaterdag

brasserie


Verrassingsmenu


geef aan wat u niet eet en de Chef & team gaan aan de slag

amuse & 3-gangen: 37

amuse & 4-gangen: 42  

amuse & 5-gangen: 47

 

mét huisgemaakte likeur ter afsluiting


vanaf het najaar weer

brasserie


Sharing menu


vanaf 2 personen

wekelijks wisselend menu

amuse & 4-gangen: 43 € p.p.

de 3e gang betreft een selectie kazen van de trolley


elke zondag

brasserie


Ik-wil-alles-met-je-delen


kies uit een rijk gevulde trolley aan tafel vol voorgerechten en geniet van mooi opgemaakte warme gerechten én het dessert om lekker te delen. 

geserveerd per tafel - voor alle tafels.
 

3-gangen: 29


elke laatste zaterdag v/d maand

unum restaurant


Fijnproevers-avond


geen brasserie


uitgebreid genieten van unieke smaken en bereidingswijzen

menu: klik hier

 

4-gangen: 49



Villa BlauwHemel 
Hezenes 6
7981 LC Diever

 

0521-85 80 63 | 06 28 80 60 92

reserveringen@villablauwhemel.nl