herfst

september - oktober - november


Nordic Kitchen

 

In Finland - het thuisland van Chef Lindqvist - lopen de seizoenen flink uiteen. Da's echt Scandinavië. Voor- en Najaar zijn kort, de zomers lekker warm en de winters goed koud. De zogenaamde "Nordic Kitchen" golft mee op deze seizoenen. Koken wat er voorhanden is. Kraakvers. Puur. Verfijnd. Smaakvol. Dat doen we hier bij Villa BlauwHemel ook. Op het ritme van de jaargetijden in Nederland.


In de veelvuldig wisselende gerechten gebruiken we ingrediënten uit onze eigen tuinen. En we selecteren in aanvulling hierop bij voorkeur wat er in het moment groeit, bloeit, graast en zwemt. Voor de winter maken we volop zomerfruit en -groenten in. We bereiden vis van Schmidt Zeevis in Rotterdam. Ons vlees komt o.a. van Chateaubriand. Vegan en vegetarisch koken we uiteraard ook. 

Door te werken met verrassingsmenu's kunnen we u dagelijks het beste laten proeven. Van wat er is, wie we zijn en waar we voor staan: Nordic Kitchen in Diever.  


 

DINER woensdag tot en met zondag
18:00-21:00 | zondagavond: 17:30-21:00

Verrassingsmenu's  in 3, 4, 5 of 6 gangen & Sharing-Dinner 4-gangen menu.
Elke laatste zaterdag van de maand: unum restaurant Fijnproevers-avond. 

 

LUNCH vrijdag, zaterdag en zondag
12:00-15:00

Dagelijks wisselende soepen, verfijnde gerechten en de Lunch BlauwHemel: proeverij van de Chef, vooraf gegaan door een soep én met toe huisgemaakt zoet. 

 


woensdag tot en met zaterdag

brasserie


Verrassingsmenu


geef aan wat u niet eet en de Chef & team gaan aan de slag

3-gangen: 38 

4-gangen: 43  

5-gangen: 49 

6-gangen: 53 € 

 

 


vanwege Covid-19 nu even niet

brasserie


Sharing menu


vanaf 2 personen

wekelijks wisselend menu

4-gangen: 44 € p.p.

de 3e gang betreft een selectie kazen van de trolley


elke zondag

brasserie


Ik-wil-alles-met-je-delen


kies  aan je tafel uit schalen vol lekkere voorgerechten. Geniet van het hoofdgerecht met o.a. huisgemaakte gehaktballetjes en de blauw-geveerde Veldhoeve kip. Laat je verrassen door een heerlijk fris dessert. Oesters bij het aperitief? Doen! 

3-gangen, geserveerd per tafel - voor alle tafels.
 

3-gangen: 29


elke laatste zaterdag v/d maand

unum restaurant


Fijnproevers-avond


geen brasserie


uitgebreid genieten van unieke smaken en bereidingswijzen

thema: klik hier

 

4-gangen: 53 

5-gangen: 60 €



Villa BlauwHemel 
Hezenes 6
7981 LC Diever

 

0521-85 80 63 | 06 28 80 60 92

reserveringen@villablauwhemel.nl