Villa BlauwHemel
brasserie | unum restaurant

 

tegenover Shakespearetheater Diever,  in Nationaal Park het Drents-Friese Wold


Restaurant Diever

Wil je lekker uit eten in Diever mét een mooi uitzicht? Dan kun je aanschuiven bij Villa BlauwHemel. Proef de verfijning waarmee onze Chef Lindqvist kookt. Bijna alle gerechten worden huisgemaakt met producten die op dat moment in het seizoen zijn. Bij Villa BlauwHemel gaan we voor kraakvers, smaakvol, puur en duurzaam in combinatie met Scandinavische invloeden.

uit eten op mooie locatie

Gelegen in het Nationaal Park bevind zich Villa BlauwHemel waar je tot en met 9 uur ’s avonds kunt genieten van onze heerlijke gerechten. Door onze verrassingsmenu’s aan te bieden kunnen wij jou dagelijks het beste laten proeven van de Nordic Kitchen. Er wordt gekookt met ingrediënten uit onze eigen tuin en selecteren wij bij voorkeur de gerechten op basis van wat er op dat moment groeit, bloeit, graast en zwemt.

dineren in de buurt

Onze taart, koekjes, broden, soepen, sauzen, parfait, marinades en likeur worden huisgemaakt en dát proef je! De gerechten bij Villa BlauwHemel zijn een combinatie van de Finse roots van onze Chef Lindqvist met een authentieke en moderne bereidingswijzen. Onze vis komt van Schmidt Zeevis in Rotterdam, ons vlees komt onder andere van Chateaubriand en daarnaast koken we ook vegan en vegetarisch. Heb je allergieën? Geef dit dan één dag van tevoren aan ons door zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Menu & unum Fijnproevers-avonden

Van woensdag tot en met zaterdag serveren we verfijnde menu’s. Je hebt de keuze uit een 3-, 4-, 5- of 6-gangen diner. Iedere zondag is het Ik-wil-alles-met-je-delen. Elke laatste zaterdag van de maand is het ‘Unum Fijnproevers-avond’ waar we er iets extra bijzonders van maken, alsook met de wijnen.

uit eten Diever

Ben je benieuwd naar het aanbod van Villa BlauwHemel? Dan kun je hier onze menukaart zien. Wil je na een mooie wandeling in het Nationaal Park lekker bij Villa BlauwHemel tafelen? Dan mag de hond ook mee! Voor het maken van een reservering, vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen door te bellen naar: 0521-858063 of ons een e-mail te sturen. Tot ziens bij Villa BlauwHemel!

volop vers - huisgemaakt


Villa BlauwHemel 
Hezenes 6
7981 LC Diever

 

0521-85 80 63 | 06 28 80 60 92

reserveringen@villablauwhemel.nl