DIEVER

Villa blauwhemel – sinds 2019

lekker luxe luieren of juist uitzinnig actief? In Diever natuurlijk!

In 2019 is Villa BlauwHemel opgericht. Op 21 december 2020 zijn de eerste kamers geopend van de B&B. Het idee voor Villa BlauwHemel is ontstaan uit de passie voor gastvrijheid.

In 2023 hebben we POSTEN nordic cuisine geopend. In het voormalige Postkantoor van Frederiksoord. Waar Chef Mikael Lindqvist de nordic cuisine kookt.

In Diever bouwen we volop verder. Aan een unieke stek vol gastvrijheid.

Lekker luxe luieren in en rondom de mooie omgeving van Diever. Dat is het devies!

Villa BlauwHemel winter in Diever

Liever naar Diever & omgeving

Diever is de perfecte plek om lekker te luieren in het hoge gras, te wandel door de bossen en te fietsen langs paden en wegen. Het dorp is namelijk gelegen aan het Drents-Friese Wold, het op één na grootste woud van Nederland.

Er is veel te doen in de omgeving. Er is volop cultuur, in Diever Village of Shakespeare. Check de Top-11 must see’s!

Shakespeare theater en villa BlauwHemel

landelijk bekend Theater in diever

Shakespeare

Tegenover Villa BlauwHemel ligt het Shakespeare theater, waar William Shakespeare al sinds 1946 tot leven wordt gebracht. Hier laten acteurs uit eigen regio zien dat de eeuwenoude verhalen van Shakespeare nog altijd relevant en actueel zijn.

Shakespeare theater Diever beschikt over een prachtig openluchttheater en het Globetheater, een replica van de befaamde Globe in Londen. Hier geniet je het hele jaar door van de mooiste toneelstukken, gebaseerd op de verhalen van William Shakespeare.

Kijk voor meer informatie op www.shakespearetheaterdiever.nl.

ontdek prachtig diever

uniek in diever en omgeving

Buitenplaats BlauwHemel Diever

Er hoeft niets. En er kan zoveel! Kom eens kijken in Diever. En bezoek onze prachtige Buitenplaats aan het Drents-Friese Wold.